Contoh Pengumuman Dalam Bahasa Jawa ( WORO – WORO )

LOMBA MOCO PUISI 

Kanggo mangeti ulang tahune SMP 1 Tulungagung kaping 43,OSIS SMP 1Tulungagung nganakake lomba maca puisi tingkat kabupaten.

 

Ω SYARATE YAIKU:

       1.Siswa /siswi kelas VII ,VIII,utawa IX ing SMP sak Tulungagung.

       2.Saben sekolah ngirim bocah 1 wae.

       3.Daftar lan ngisi formulir kang dicepakake.

       4.Ing wayah lomba nggawe sragam biru putih lengkap.

Ω JADWAL:

1.Pendaftaran mulai tanggal 1-5 Maret 2011 ing Aula SMP 1                               

  Tulungagung.

       2.Formulir dijupuk ing aula mulai tanggal 1-5 Maret 2011.

       3.Formulir dikumpulake paling suwi tanggal 16 Maret 2011 ing aula.

       4.Lombane dianakake tanggal 07 Maret 2011 jam 09.00 ing aula      

          Multimedia SMP 1 Tulungagung.

Ω LIYA-LIYA:

       1.Juara 1 oleh hadiah piala,piagam,lan duwit 4yuta.

       2.Juara 2 oleh hadiah piala,piagam,lan duwit 3yuta.

       3.Juara 3 oleh hadiah piala,piagam,lan duwit 2yuta.

       4.Peserta kang kalebu 10 besar oleh hadiah piala,piagam lan duwit                      

         Rp.500.000,.-

       5.Lan para peserta liyane oleh piagam lan duwit Rp.100.000,-.

 

 

Tulungagunng,28 Pebruari2011

Ketua OSIS SMP 1Tulungagung

Anandya Erlita Kusuma Sari

085 648 123 456

 

About these ads

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s